Sveiki atvykę į DND Talis internetinį puslapį! Prisijungti

Krepšelis: 0 prekė(s)

Prekių nėra

Prekės viso: 0,00 €

Kainos be PVM

Krepšelis Pirkti

Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį

Kiekis
Viso

Krepšelyje yra 0 prekė (-ės). Krepšelyje yra 1 prekė.

Viso (be PVM)
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie užsakymo
Pirštinės Bamboo TwinFlex® D xg UVEX 60090

12,87 € be PVM

Availability:

Pastebimai pranašesnis modelis Bamboo TwinFlex® D xg: tvarumas, komfortas ir jautrumas kartu su apsauga nuo didelės įpjovimo rizikos  - lygis D.

Pastebimai pranašesnis modelis Bamboo TwinFlex® D xg: tvarumas, komfortas ir jautrumas kartu su apsauga nuo didelės įpjovimo rizikos  - lygis D.

Patentuota Bamboo TwinFlex® technologija sujungia geriausias savybes vienoje puikioje apsauginėje pirštinėje.

Vidinėje pirštinės pusėje dėvėtojai jaučia pastebimą komfortą odai dėl bambuko viskozės, sklandų prigludimą ir greitą drėgmės sugėrimą, užtikrintą ilgalaikį komfortą. Lankstus idealus prigludimas dėl bambuko viskozės, pirštinės tiksliai prisitaiko prie rankos formos per 3–5 minutes nuo dėvėjimo. 

Apsaugokite save nuo išorinių pavojų: didelio našumo pluoštai užtikrina aukšto lygio apsaugą nuo trinties ir įpjovimo pavojų. Papildoma uvex protexxion zona srityje tarp nykščio ir rodomojo piršto užtikrina dvigubą atsparumą dilimui (200%). Ilgaamžiškumą užtikriną Xtra-Grip vandens-polimero putplasčio dangos. Pirštinės turi atsparumą  kontaktinei šilumai iki +100 °C.

Patentuota Bamboo TwinFlex® D xg verpalų technologija užtikrina puikų sukibimą su sausais ir drėgnais /riebiais paviršiais. „Bamboo TwinFlex D xg“ iš viso sudaro 45 % tvarių medžiagų: perdirbto poliamido ir bambuko viskozės, kurios pagrindas yra atsinaujinančios žaliavos. CO2 neutrali gamyba Vokietijoje, be tirpiklių.

Perkant Bamboo TwinFlex  pirštines jūs gaunate - puikų jautrumą su aukšta apsauga nuo prapjovimo, išskirtinį komforto ir šilko švelnumo pojūtį, didelį efektyvumą dėl ilgo tarnavimo laiko dėka uvex protexxion + aukščiausios kokybės Xtra-Grip dangos.

Bamboo TwinFlex medžiaga dermatologiškai patikrinta dėl suderinamumo su oda, sudėtyje neturi alergiją sukeliančių medžiagų.

Galima dirbti su liečiamais ekranais nenusiimant pirštinių.

Taikymo sritys - Aštrių briaunų arba nesubraižytų dalių montavimas. Stiklo ir metalo apdirbimo pramonė, automobilių pramonė. Tikslus darbas. Kokybės kontrolė. Sritys, kuriose naudojami jutikliniai ekranai.

Patentai - Bamboo TwinFlex®, OEKO-TEX® Standard 100, proDerm.

Pirštinės pagamintos Vokietijoje.

Gaminami dydžiai – 6-12.

Pakuotėje 10porų/ dėžėje 100porų.

Sertifikuotas pagal EN 388:2016 (4 X 4 1 D) ir EN 407 (X 1 X X X X)

StandartaiEN 388:2016 (4 X 4 1 D) ir EN 407 (X 1 X X X X)
Įpakavimas1/10/100
Dydis6-12
Please wait...